2017'de İkinci El Araç yada Sıfır Araç Ücretleri Ne Vakit Düşer.?

2017'de İkinci El Araç yada Sıfır Araç Ücretleri Ne Vakit Düşer.?

2017'de İkinci El Araç yada Sıfır Araç Ücretleri Ne Vakit Düşer.?

Bu senede her yıl olduğu gibi bu vakit zarfındada birinci el araçların sene sonu bakımından biraz daha uygun ücretli olarak satıldığını söyleyebiliriz. Bilhassa bir takım kampanyalardan istifade etmek için internet üzerinden izleyebilir ve elediğiniz birkaç araba markasından internet üzerinden buluşma isteyebilirsiniz.

Şayet ikinci el araba satın alacaksanız araç ücretleri düşer mi sualini daha sık sormak vaziyetinde kalabilirsiniz. Bu konuda net bir şey söylemek şu an için olanaksız gibi görünüyor. Zaman içerisinde daha net bir şekilde ücret ile ilgili ayrıntılar belirlenebilir.

Bütün samimiyetimle şunu söyleyebilirim ki; geçen sene elimde olan parayla en azından bir 2.el araba satın alma hayali kurabiliyordum. Şu anda gözüken tabloda rastgele bir showroom yakınından geçmenin dahi olanaksız olduğunu söyleyebilirim.

Bu Senede Araç Ücretleri Düşecek mi.?

Yine de genel olarak bu işlerden anlayan kişilerin söylediklerine göre birkaç kampanya ve az satılan modellerle hudutlu indirimleri saymazsak araç ücretlerinde bir indirim olmasını beklemek biraz yanlış gibi görünüyor. En azından 2017 senesi içerisinde araç ücretlerinde çok ciddi bir düşüşün olmayacağının vurgulayabiliriz. Tabi ki bu vaziyet araç ücretlerinin netlikle düşmeyeceği şeklinde açıklanmaması şart olan bir konudur. Vakit içerisinde bekleyip görmek daha doğrudur. Şu son 20 aydır yakinen izlediğime göre araç ücretlerinde korkunç bir artış olduğunu söyleyebilirim.

Araç Fiyatları Hangi Ay Düşer.?

Diyebiliriz ki, çoklukla aralık ayı kampanya ayıdır şeklinde bir yorum yapmak daha doğru olacaktır. Bu gün ziyaret ettiğim birkaç showroomda bu sene diğerlerinden değişik olacak 2017 model araç fiyatları yükseleceği için herhangi bir indirim mevzubahis olmayacak şeklinde açıklar yapılsa da bu durumu pek inandırıcı bulmuyorum. Bana kalırsa aralık ayında araba fiyatlarında yapılan indirimler ve genel kampanyalar ile daha uygun fiyatla araba almak olası olabilir. Çünkü araba fiyatlarında mevcut artışa karşın araba almayı muvaffak olabilirseniz o da ayrı bir konu..